Het Parlmenetarium

Het Parlmenetarium is een parlementaire verslag dat wordt gepubliceerd door het Parlement. Het Parlmenetarium is een document waarin de verschillende parlementaire verslagen worden gepubliceerd.

Wij moeten een verslag maken over alle dingen die waar bij het Parlmenetarium hebben geleerd / gezien

Het Parlement is het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa. Het is gebouwd in 2011 en heeft in de eerste vijf jaar sinds de opening meer dan 1,5 miljoen bezoekers verwelkomd. Ze proberen uit te leggen op een manier dat ze kunnen begrijpen hoe het Europees Parlement werkt, hoe de Europese Unie is ontstaan ​​en hoe het werkt.

Met interactieve en eenvoudige tools is het centrum geschikt voor jong en oud. Er zijn ook individuele rondleidingen met materialen voor scholen en andere grote groepen.

Zo wil het Parlamentarium openen voor elke bezoeker. Leopoldzaal. Deze is een groep van gebouwen in de Leopoldswijk van Brussel, waar het Europees Parlement is gehuisvest. Leopolds kamers omvatten het Paul Henri Spark-gebouw, het Spinelli-gebouw en het Willy Brandt-gebouw. De laatste heeft ook het parlementsgebouw.

Hier kunt u zien hoe beslissingen op Europees niveau worden genomen en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloeden..
Een adembenemende 360° film in Congress is een echte aanrader. Hier zie je in 12 minuten hoe het Europees Parlement werkt..
Je staat als het ware midden in de plenaire zaal..

Daar binnen valt vooral de geschiedenis van het Parlement. De geschiedenis is zo grootschalig dat ik de kans helaas
niet eens heb gehad om deze te beleven.